Helmen

Helmen kopen online loont echt in tegenstelling tot het kopen in een fysieke winkels. Zo zijn de prijzen niet alleen lager, maar alles wordt ook nog eens netjes thuisbezorgd.

Veel webwinkels verkopen alleen maar goedgekeurde helmen met een ECE-keurmerk. Dit is een Europese norm die de veiligheid van een helm garandeert. Webwinkels hebben daarnaast een groot en uitgebreid assortiment in helmen. Deze webwinkels bieden je vaak de laagste prijsgarantie op al hun artikelen.

Welke type helmen zijn populair?

Zo bestaan er verschillende helmen zoals retrohelmen en fashionhelmen. De helmen zijn verkrijgbaar in vele kleuren, maten en modellen en daarom is er voor iedereen wel wat wils in het brede helmenaanbod.

Welke helm voor jou geschikt is, is afhankelijk van de vorm van je hoofd en je gezicht. En vergeet natuurlijk ook niet je persoonlijke smaak. Als je de maat niet van je helm weet, dan kun je vaak gebruik maken van een speciaal matentabel.

Het zijn vooral de jethelmen en integraalhelmen die zeer populair. Beide helmen hebben soms de vintagelook van de retrohelm. Het design daarvan bepaalt ook de vorm van de helmschaal.