Ripple online kopen


Het heeft lang geduurd, maar tegenwoordig kun je Ripple kopen met iDEAL en ook nog eens veilig en gemakkelijk laten opslaan. Dit is vooral voor de beginnende crypto-belegger handig.

Deze jonge Nederlandse onderneming heeft een makkelijk te gebruiken oplossing ontwikkeld. Je kunt hier direct van vanuit je bankrekening met iDEAL Ripple kopen en laten bijschrijven op je Bitvavo Ripple wallet. Deze Nederlandse dienstverlening is uniek en vooral voor de Nederlander uitermate gemakkelijk om snel Ripple coins te kopen en te bewaren.

Wat is Ripple?

Ripple is een betaalprotocol voor financiele instellingen zoals banken, om internationale transacties sneller en voordeliger te kunnen bevestigen. In tegenstelling tot (bijna) alle andere cryptocurrency, is XRP (de Ripple cryptovaluta) een gecentraliseerde valuta

De organisatie Ripple onderscheidt zich van veel andere blockchain start-ups, door enterprise blockchain technologie live in te zetten om betalingsverkeer bij grote banken en kredietverstrekkers.

Onder andere Santander, BBVA, Reise Bank, Bank of America en UniCredit maken gebruik van de Ripple technologie, en de verwachting is dat steeds meer banken hiervan gebruik zullen gaan maken.

https://bitvavo.com/ripple?locale=nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *