Wedding International

Wedding International is een organisatie die bruiloften op Ibiza en Mallorca organiseert. Ze geloven dat elk bruidspaar een speciale en vooral onbezorgde dag wilt met een heerlijke zonnetje. Het is dan ook een echte once in a lifetime ervaring.

Ze hebben dit bereikt door een unieke samenwerking met andere Nederlandse partners en complete bruiloften te organiseren op Ibiza en Mallorca. Dit zijn dan ook een van de mooiste tropische eilanden van Europa.

Ze bieden een Nederlandse wedding assistant, videograaf, DJ, fotograaf en een trouwambtenaar. De hoogstaande locaties hebben veel ervaring met bruiloften en voldoen dan ook altijd aan de hoogste kwaliteitseisen zoals uitstraling, privacy en natuurlijk catering. Het is een transparante werkwijze die garant staat voor genieten zonder enige stress.

Kies voor Wedding International

Bij Wedding International heb je de beschikking tot een creatief en goed opgeleid team voor je klaar met lange werkervaring in het bedrijfsleven. Daarnaast hebben ze ook nog een brede kennis over de eilanden Mallorca en Ibiza. Dus wacht niet langer en bezoek vandaag nog de website van Wedding International

Website: https://www.weddinginternational.nl